Wedstrijdverslag zvc Club’90 – zvc Vedett 10-4Verdiende en overtuigende zege van de Herentalsenaren tegen Vedett die in de 1ste helft goed weerwerk boden maar die lijn in de 2de helft niet konden doortrekken.Club’90 kende op de 2’ reeds succes met een afstandschot van Bram Goos 1-0. Op de 5’ kon Gino Vervoort de cijfers verdubbelen 2-0. De bezoekers lieten zich niet onbetuigd en troffen op de 7’ raak vanuit een scherpe hoek 2-1. Onmiddellijk replikeerde Club’90 langs Bram Goos 3-1 op de 8’. Nadien kwamen langs weerszijden kansen maar beide doelmannen hadden het laatste woord. Op de 17’ kwam Vedett terug tot 3-2 en op de 19’ kwamen ze langszij 3-3. Net voor rusten (24’) kon Dimitrios Logothetis de thuisploeg terug op voorsprong brengen 4-3. Met deze stand ging men rusten.Na de pauze liep Club’90 verder uit : 29’ 5-3 via Bram Goos, 37’ 6-3 langs Bart Van Genechten vanuit een scherpe hoek, 7-3 Bart Van Genechten(40’), 41’ en 42’ 8-3 en 9-3 via Dimitrios Logothetis. De kranig werende bezoekers kwamen nog terug tot 9-4 op de 45’ waarna op de 47’ Bram Goos de eindcijfers 10-4 vastlegde.Eindstand 10-4."We wonnen verdiend, toch was er in de 1ste helft een “dipje” dat we met een goede 2de helft terug rechttrokken.Met nog 2 wedstrijden te gaan zou een 3 op 4 voldoende zijn voor de titel. De eerstvolgende match thuis tegen Vaso Ekeren, ploeg die vecht voor ’t behoud, zou alvast 2 punten moeten opleveren. Toch mag men zulke wedstrijden niet onderschatten," besloot een tevreden Club’90 coach Willy Vervoort. Vrijdag aanstaande om 21 uur in het Sportahal te Tongerlo zvc Club’90 – Vaso EkerenWedstrijdbal geschonken door Bouwonderneming Stan Hens & Co uit Bouwel